07 ZX6R , stutter at 4000 rpm , any one have this prob? - Page 3 - KawiForums - Kawasaki Motorcycle Forums
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #21 of 52 (permalink) Old 03-21-2011, 07:59 PM
Jr. Member
 
Street Hawk's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Maryland / Florida
Posts: 87
 
No offense taken. I'm just beat after working all f-ing day. I don't feel like going to get the service manual thats in the garage. I would look at the bike to see it, but its still in the f-cking shop.
Street Hawk is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #22 of 52 (permalink) Old 03-21-2011, 08:13 PM
Veteran Lowsider
 
Ninjabadger4's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: STL Missourah- 2 2007/8 Kawasaki ZX-6R's - Mods: Custom paint reduction
Posts: 20,838
           
I doubt its adjustable anyhow


Quote:
Originally Posted by goingtoscotland View Post
I would get more grip out of it if I were to ride on the rim than I would with a Shinko
Ninjabadger4 is offline  
post #23 of 52 (permalink) Old 03-23-2011, 06:03 AM
Jr. Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 2
 
wow finally, same problem with my bike too, she stutters at around 4000rpm when try to power off. Makes launching annoying
blitzdich is offline  
post #24 of 52 (permalink) Old 03-23-2011, 05:39 PM
Jr. Member
 
Street Hawk's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Maryland / Florida
Posts: 87
 
Update on mine:
Well Kawi looked at the bike. They tested all the sensors, vacuum system, fuel pressure, etc... And everything looked good. So they replaced the spark plugs I just put in and the bike is working correctly right now they say. Just like it did for me for 1/2 a day or so after I put plugs in. So they are gonna take the bike out for a beat a few times in the next couple days to see if the problem comes back. He said the new plugs I put in that they just took out were okay. Gap was good and no carbonation or anything. The service manager did recommend me getting a power commander, since I have the 2Bros exhaust on there. Well, until the next update... Later...
Street Hawk is offline  
post #25 of 52 (permalink) Old 03-23-2011, 08:01 PM
Jr. Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 2
 
i got a 2bros on my bike with a pc3. the map on the pc3 is from the net, and ive got newish spark plugs in there with around 1000kms wear (whatever that is in miles). It hasnt changed it like i thought it would, perhaps it needs a real tune or something and a map isnt sufficient?
blitzdich is offline  
post #26 of 52 (permalink) Old 04-05-2011, 06:03 PM
Jr. Member
 
Street Hawk's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Maryland / Florida
Posts: 87
 
I got the bike back and it still did it two days later. So I got on ebay.

Update:
Okay, I got the Ebay fuel pump from Suncoastcyclesports.com. I put the fuel pump in and it seems to be working fine. I filled the tank up and took it about 15 miles. It still seems fine. After riding a bike that hesitates, now everytime I take off from a stop I expect it to stumble. I gotta get out of that fast. Anyway, we'll see in a few days if it's still working. I wanna thank everyone for their input on this issue. Everyday is a learning experience.
Street Hawk is offline  
post #27 of 52 (permalink) Old 04-06-2011, 06:39 AM
Jr. Member
 
Street Hawk's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Maryland / Florida
Posts: 87
 
I rode it to work today. I have no power starting at 14000 rpm. Got off the interstate and it's starting to stumble when taking off from a stop again. Oh man, the drama...
Street Hawk is offline  
post #28 of 52 (permalink) Old 04-13-2011, 06:10 PM
Jr. Member
 
Street Hawk's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Maryland / Florida
Posts: 87
 
A #4 coil fixed mine. It's good. What about you Wrench. Did you get yours fixed yet?
Street Hawk is offline  
post #29 of 52 (permalink) Old 12-07-2012, 08:41 PM
ratherberiding
 
joonyaboy's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: PWT, FL............... 2006 636 Bleck
Posts: 18,436
           
Send a message via Yahoo to joonyaboy
Did the problem ever come back?

"I always feel a little better after a ride" ~52k miles so far
joonyaboy is offline  
post #30 of 52 (permalink) Old 12-23-2012, 04:29 PM
Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Palm Bay, FL
Posts: 297
      
Send a message via AIM to OrLackThereof
I've had low rpm/high gear cruising-throttle issues for a long time now. I'll tweak my own PC3 map and it'll be good but as soon as the temperature swings more than 8-10 degrees, it comes right back. It's definitely a fueling issue and since fueling and timing maps are dependent on TPS signal, it can be a TPS issue too.

I've set mine the best I can for 80ish degree weather and just deal with it the rest of the time. I can do 15mph in 2nd fine in my parking lot, but 30mph in 2nd is all up-and-down and in-and-out of the clutch. PITA.

Currently my daily beater- 30k+ and counting the miles
07 ZX6R, lime green. Bafflectomy performed on stock muffler, disabled exhaust valve, Jumper mod, K&N air filter, PC3 with generic Euro-spec map, NGK Iridium plugs, Motul 300V & K&N oil filter, Healtech X-TRE, Drive Systems Superlite X2 steel sprockets -1/+3, Green EK chain, EBC Sintered HH pads front and rear, Dunlop Sportmax Q2's.
OrLackThereof is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the KawiForums - Kawasaki Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome