Error 34 need help : KawiForums.com Kawasaki Forums: Kawasaki motorcycle forums
» Sponsors





» Insurance
Go Back   KawiForums - Kawasaki Motorcycle Forums > Super Sport > ZX-6R All Model Years > 2007-2008 ZX-6R
New User? Register - Forgot Password

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-24-2012, 11:04 AM   #1 (permalink)
Jr. Member
 
Trueblue's Avatar
 
Join Date: May 2012
Posts: 72
Trueblue Trueblue Trueblue Trueblue Trueblue Trueblue
Default Error 34 need help

I just got this bike last night from this guy. He was reallly nice and it was a smooth deal. It is a 07 with only 1500 miles on it. Problem is I get the red blinking fi light when it's on. He sent me Pictures of the bike and the light was not on a week before he sold it and said he got It a new battery. Btw she rides great. I don't think I'll get on my Harley much this season.

Error 34 - exhaust butterfly actuator malfunction. Wires open or short
Ya no clue what that means!



Sent from my iPhone using MO Free
Trueblue is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 05-24-2012, 12:14 PM   #2 (permalink)
Jr. Member
 
LiveFast91's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 122
LiveFast91 has at least 10 rep points
Default

Does it have an aftermarket exhaust? If it does you should install a servo buddy to eliminate that light. If it is a stock exhaust, check the condition of the exhaust servo and its connections.

Sent from my MB855 using Motorcycle.com Free App

Last edited by LiveFast91; 05-24-2012 at 12:17 PM.
LiveFast91 is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2012, 12:30 PM   #3 (permalink)
Jr. Member
 
Trueblue's Avatar
 
Join Date: May 2012
Posts: 72
Trueblue Trueblue Trueblue Trueblue Trueblue Trueblue
Default

It's a stock exhaust. And not sure where the servo cables are located. I don't have a manual for the bike.


Sent from my iPhone using MO Free
Trueblue is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2012, 12:49 PM   #4 (permalink)
Jr. Member
 
Trueblue's Avatar
 
Join Date: May 2012
Posts: 72
Trueblue Trueblue Trueblue Trueblue Trueblue Trueblue
Default

Btw when the battery is on I get the red blinking light and the fi and oil blinking.. Changed the oil yesterday and when it turns over the oil light goes away.


Sent from my iPhone using MO Free
Trueblue is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2012, 01:10 PM   #5 (permalink)
Jr. Member
 
LiveFast91's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 122
LiveFast91 has at least 10 rep points
Default

Your exhaust servo is under your drivers seat. Check to see if it is damaged and check all of your connectors while you are under there.

Sent from my MB855 using Motorcycle.com Free App
LiveFast91 is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2012, 01:11 PM   #6 (permalink)
Jr. Member
 
LiveFast91's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 122
LiveFast91 has at least 10 rep points
Default

My oil light comes on when the bike isn't started, there is no oil pressure when it's not running. As long as it goes off when you start it you are fine.

Sent from my MB855 using Motorcycle.com Free App
LiveFast91 is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2012, 05:55 PM   #7 (permalink)
Jr. Member
 
863JOE's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Central Fl
Posts: 184
863JOE has at least 1000 rep points863JOE has at least 1000 rep points863JOE has at least 1000 rep points863JOE has at least 1000 rep points863JOE has at least 1000 rep points863JOE has at least 1000 rep points863JOE has at least 1000 rep points863JOE has at least 1000 rep points863JOE has at least 1000 rep points
Default

Quote:
Originally Posted by LiveFast91 View Post
Your exhaust servo is under your drivers seat. Check to see if it is damaged and check all of your connectors while you are under there.

Sent from my MB855 using Motorcycle.com Free App
+1.

Welcome, by the way
__________________
Originally Posted by MDK210
Don't want to take pics cause I need to focus my efforts on typing in this thread and scratching my bbbb...ball sack.
863JOE is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2012, 07:41 PM   #8 (permalink)
Jr. Member
 
Trueblue's Avatar
 
Join Date: May 2012
Posts: 72
Trueblue Trueblue Trueblue Trueblue Trueblue Trueblue
Default

Error 34 need help-imageuploadedbymo-free1337902876.420952.jpg

I left the big yellow one up so you can see its just chilling there. Notice anything?


Sent from my iPhone using MO Free
Trueblue is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2012, 07:52 PM   #9 (permalink)
Puck Clucker
 
Ninjabadger4's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: STL Missourah- 2 2007/8 Kawasaki ZX-6R's - Mods: Custom paint reduction
Posts: 20,693
Ninjabadger4 has at least 80,000 rep pointsNinjabadger4 has at least 80,000 rep pointsNinjabadger4 has at least 80,000 rep pointsNinjabadger4 has at least 80,000 rep pointsNinjabadger4 has at least 80,000 rep pointsNinjabadger4 has at least 80,000 rep pointsNinjabadger4 has at least 80,000 rep pointsNinjabadger4 has at least 80,000 rep pointsNinjabadger4 has at least 80,000 rep pointsNinjabadger4 has at least 80,000 rep pointsNinjabadger4 has at least 80,000 rep points
Default

Wiring looks unchanged and normal to me, does the bike have the stock exhaust, and is it still connected to the servo pulley? The servo should be to the top right of your picture
__________________

Quote:
Originally Posted by goingtoscotland View Post
I would get more grip out of it if I were to ride on the rim than I would with a Shinko
Ninjabadger4 is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2012, 08:44 PM   #10 (permalink)
Jr. Member
 
Trueblue's Avatar
 
Join Date: May 2012
Posts: 72
Trueblue Trueblue Trueblue Trueblue Trueblue Trueblue
Default

Its bone stock and yes I believe the servo pully is connected.. He changed the battery before he sold it to me.


Sent from my iPhone using MO Free
Trueblue is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -4. The time now is 10:55 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Motorcycle News, Videos and Reviews
Honda Grom Forum Harley Davidson Forum Honda 600RR Kawasaki Forum Yamaha R6 Forum Yamaha FZ-09 Forum
1199 Panigale Forum Roadglide Forum Honda CBR1000 Forum Vulcan Forum Yamaha R1 Forum Yamaha R3 Forum
Ducati Monster Forum Harley Forums Honda CBR250R Forum ZX10R Forum Star Raider Forum Yamaha Viking Forum
Suzuki GSXR Forum V-Rod Forums Honda Shadow Forum Kawasaki Motorcycle Forum Star Warrior Forum KTM Duke 390 Forum
SV650 Forum BMW S1000RR Forum Honda Fury Forum Kawasaki Versys Forum Drag Racing Forum Ducati 899 Panigale Forum
Suzuki V-Strom BMW K1600 Triumph Forum Victory Forums Sportbikes BMW NineT Forum
Volusia Forum BMW F800 Forum Triumph 675 Forum MV Agusta Forum HD Street Forum Suzuki GW250 Forum
Yamaha Motorcycles Victory Gunner Forum Honda Vultus Forum