Lets play Name that connector : KawiForums.com Kawasaki Forums: Kawasaki motorcycle forums
» Sponsors





» Insurance
Go Back   KawiForums - Kawasaki Motorcycle Forums > Super Sport > ZX-6R All Model Years > 2007-2008 ZX-6R
New User? Register - Forgot Password

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-09-2012, 07:48 PM   #1 (permalink)
Jr. Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 13
cMac has at least 10 rep points
Default Lets play Name that connector

Hey everybody I need a little help figuring out what Im missing. I decided to build my racebike from scratch. I have 2 connectors that I have No Idea what plugs into them and 2 that clusters that I think I know what goes there but need to make sure before before I buy them. Thanks for any help you can give me.
Attached Thumbnails
Lets play Name that connector-026.jpg   Lets play Name that connector-027.jpg   Lets play Name that connector-028.002.jpg   Lets play Name that connector-029.jpg  
cMac is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 11-09-2012, 08:53 PM   #2 (permalink)
Sev
The Indifference Engine
 
Sev's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Edmonton, Alberta, Canada.
Posts: 5,698
Sev has between 30,000 and 40,000 rep pointsSev has between 30,000 and 40,000 rep pointsSev has between 30,000 and 40,000 rep pointsSev has between 30,000 and 40,000 rep pointsSev has between 30,000 and 40,000 rep pointsSev has between 30,000 and 40,000 rep pointsSev has between 30,000 and 40,000 rep pointsSev has between 30,000 and 40,000 rep pointsSev has between 30,000 and 40,000 rep pointsSev has between 30,000 and 40,000 rep pointsSev has between 30,000 and 40,000 rep points
Send a message via ICQ to Sev Send a message via AIM to Sev Send a message via MSN to Sev
Default

I'm on my phone so I cant see the pics very well. But looks like front marker light, clutch side switch gear connector, possibly the exhaust servo and finally the license plate light and turn signals.

It should run without any of those plugged in. But will only start in neutral.
__________________
Of course I'm generalizing from a single example here, but everyone does that. At least I do.


Sev is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2012, 09:58 PM   #3 (permalink)
Jr. Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 13
cMac has at least 10 rep points
Default

Quote:
Originally Posted by Sev View Post
I'm on my phone so I cant see the pics very well. But looks like front marker light, clutch side switch gear connector, possibly the exhaust servo and finally the license plate light and turn signals.

It should run without any of those plugged in. But will only start in neutral.

Thanks I think your right. I totally forgot about the the turn and hi beam switch.
cMac is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -4. The time now is 09:55 PM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Motorcycle News, Videos and Reviews
Honda Grom Forum Harley Davidson Forum Honda 600RR Kawasaki Forum Yamaha R6 Forum Yamaha FZ-09 Forum
1199 Panigale Forum Roadglide Forum Honda CBR1000 Forum Vulcan Forum Yamaha R1 Forum Yamaha R3 Forum
Ducati Monster Forum Harley Forums Honda CBR250R Forum ZX10R Forum Star Raider Forum Yamaha Viking Forum
Suzuki GSXR Forum V-Rod Forums Honda Shadow Forum Kawasaki Motorcycle Forum Star Warrior Forum KTM Duke 390 Forum
SV650 Forum BMW S1000RR Forum Honda Fury Forum Kawasaki Versys Forum Drag Racing Forum Ducati 899 Panigale Forum
Suzuki V-Strom BMW K1600 Triumph Forum Victory Forums Sportbikes BMW NineT Forum
Volusia Forum BMW F800 Forum Triumph 675 Forum MV Agusta Forum HD Street Forum Suzuki GW250 Forum
Yamaha Motorcycles Victory Gunner Forum Honda Vultus Forum HD LiveWire Forum