PLEASE HELPPPP!!!!!! bazzaz problems. - Page 2 - KawiForums - Kawasaki Motorcycle Forums
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #11 of 28 (permalink) Old 11-06-2012, 08:25 PM Thread Starter
Jr. Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 7
 
okay good so i got it on the right spot. i thought it might be the tune because eveything is in the right spot to my knowledge, harness running along the right side of the bike and from the instructions the top and bottom injectors are plugged in right spots. im still going to yank everything apart and check it all out just to make sure, if i cant find anything then ill go ahead and head out with my buddy and tune everything.
zxmonster251 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 28 (permalink) Old 11-06-2012, 08:27 PM
Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 479
           
Scratches and scuffs... it does sound like you got a 'pre-loved' unit. Nothing to worry though, those things are bullet proof almost. The one I have (no longer on the bike though) I bought from a guy in Canada and it served me really well for over a year... only removed it to put another used unit in it. This time I went with the Kawasaki Race ECU and etc...

The Race ECU also came pre-loaded with a map and even after I zero'ed it, it still wouldn't work how it should and the bike had maybe 80hp. It wasn't until I had the bike dyno tuned properly that it worked. It had me thinking I had messed up on the install (same as you) and I re-did everything at least 3 times... and that's replacing the whole harness 3 times!!!! Massive PITA.

Check the video bellow... this is the bike before I had it dyno tuned.


You can check on my other videos and compare the speed at the end of the straight but if you're as lazy as I am, you'll be happy that I told you it used to cut on 6th gear for like half sec with the Bazzaz on and saved you having to watch someone else's videos.
ZX6-OZ is offline  
post #13 of 28 (permalink) Old 11-06-2012, 09:25 PM
Senior Member
 
cookiebug79's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Southern California
Posts: 4,817
           
You can also call Bazzaz or e-mail their technical support. The tech guy, Francois (Fran-swah) usually responds within the day.

(909) 597-8300
Bazzaz.net - Bazzaz

Also, they test all of their own products for free. But you would have to pay for the shipping if you decided to send your stuff in.

When you turn your bike on, does it return the favor?
cookiebug79 is offline  
post #14 of 28 (permalink) Old 11-06-2012, 10:26 PM
Core Member
 
J_Fuggin_T's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Northwest, Indiana 2012 Kawi ZX10r
Posts: 10,036
           
Send a message via AIM to J_Fuggin_T Send a message via Yahoo to J_Fuggin_T
Quote:
Originally Posted by zxmonster251 View Post
okay good so i got it on the right spot. i thought it might be the tune because eveything is in the right spot to my knowledge, harness running along the right side of the bike and from the instructions the top and bottom injectors are plugged in right spots. im still going to yank everything apart and check it all out just to make sure, if i cant find anything then ill go ahead and head out with my buddy and tune everything.
I emailed you the map. Throw it in and take it for a spin. Then have your guy tune it off that.


Sent from my iPhone using Motorcycle.com Free App

Mod list: GP 25mm front cartridge kit / JRi piggyback triple shock / attack rear link / Brembo RCS / Galfer SBK lines / Leo Vince Factory Corsa R full exhaust/ BMC Race Filter / Yosh Case Savers / Vortex Clip ons / Vortex Rear sets / Vortex Keyless Gas Cap / Lighttech Chain adjusters /AIM solo DL data logger / motion pro throttle / KIT ecu & Harness / Hotbodies WSBK bodywork /
J_Fuggin_T is offline  
post #15 of 28 (permalink) Old 11-07-2012, 12:59 PM
Lifetime Premium
 
Join Date: Dec 2003
Location: Huntsville, Alabama, United States.
Posts: 2,879
           
Garage
Sounds like you got it covered. Other than that maybe try removing the unit and see how the bike runs.

Viper: Good morning, gentlemen, the temperature is 110 degrees.
Wolfman: Holy shit, it's Viper!
Goose: Viper's up here, great... oh shit...
Maverick: Great, he's probably saying, "Holy shit, it's Maverick and Goose."
Goose: Yeah, I'm sure he's saying that.
VanHalen is offline  
post #16 of 28 (permalink) Old 11-07-2012, 08:09 PM Thread Starter
Jr. Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 7
 
alright i loaded your map and the bike is still bogging down around 10,000k. i have no clue what is going on, every plug is right and the tps is reading 100%, the zero map, the slip on map, and jeffs map and im still having trouble. im calling tech support tomorrow when they open and see if i can figure anything out.

thanks for all the help so far and jeff thanks forthe map. ill keep you all posted
zxmonster251 is offline  
post #17 of 28 (permalink) Old 11-07-2012, 08:10 PM
Veteran Lowsider
 
Ninjabadger4's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: STL Missourah- 2 2007/8 Kawasaki ZX-6R's - Mods: Custom paint reduction
Posts: 20,840
           
Check the secondary injector circuit, those kick in around 10k rpm


Quote:
Originally Posted by goingtoscotland View Post
I would get more grip out of it if I were to ride on the rim than I would with a Shinko
Ninjabadger4 is offline  
post #18 of 28 (permalink) Old 11-07-2012, 08:25 PM
Core Member
 
J_Fuggin_T's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Northwest, Indiana 2012 Kawi ZX10r
Posts: 10,036
           
Send a message via AIM to J_Fuggin_T Send a message via Yahoo to J_Fuggin_T
Hhrrrmmmmmm..

Can you get video?

Mod list: GP 25mm front cartridge kit / JRi piggyback triple shock / attack rear link / Brembo RCS / Galfer SBK lines / Leo Vince Factory Corsa R full exhaust/ BMC Race Filter / Yosh Case Savers / Vortex Clip ons / Vortex Rear sets / Vortex Keyless Gas Cap / Lighttech Chain adjusters /AIM solo DL data logger / motion pro throttle / KIT ecu & Harness / Hotbodies WSBK bodywork /

Last edited by J_Fuggin_T; 11-07-2012 at 08:29 PM.
J_Fuggin_T is offline  
post #19 of 28 (permalink) Old 11-08-2012, 08:23 PM Thread Starter
Jr. Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 7
 
i can get video, but i called the bazzaz tech support today and talked to them about and the guy is saying its a defective box. the only problem is i bought it from someone off ebay not sure if they are a manufacturer or what but it looked like he was one when i checked out his stuff, so im gonna get my money back and order and BRAND NEW one form the bazzaz site themsleves and hopefully then everything will kick into place and ill start blazing past everyone. if not then im gonna go put my foot in his ass and take my money.
zxmonster251 is offline  
post #20 of 28 (permalink) Old 11-08-2012, 08:33 PM
Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 479
           
Bazzaz is a good unit. You'll be happy with the replacement unit... if anything, I'd go for the QS this time round. Definitely worth the extra $.
ZX6-OZ is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the KawiForums - Kawasaki Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome