Fuel injection issue on ex650 custom - KawiForums - Kawasaki Motorcycle Forums
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 11-07-2012, 02:29 PM Thread Starter
Jr. Member
Join Date: Nov 2012
Posts: 6
Unhappy Fuel injection issue on ex650 custom

So I've been at a loss for days now. I put a 2006 ninja ex650 into a 1978 gs550. My issue right now is the fuel. I have spark and pulse. Throttle bodies start up on ignition. Injectors seem to function outside of the bike (I could hear it clicking when I pit 12 volts to it) but won't inject fuel. I am using an aftermarket in line fuel pump from summit racing that is max 45 psi and is meant for efi. Does the ex650 have a fuel pressure regulator or something that i am missing? I ran it straight from fuel pump to fuel rail on the throttle bodies.

The injectors are reading 12.7 ohms on both. Kawasaki dealer said it should be at 12.3 or .4? Does this mean my injectors are bad? Any help would be appreciated.
Rat_Bastard is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the KawiForums - Kawasaki Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome