Hey Hello - KawiForums - Kawasaki Motorcycle Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 11-22-2012, 10:16 AM Thread Starter
Jr. Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 2
 
Hey Hello

Hello everyone. I'm a year round rider, Mich in summer and Florida in winter. I ride a 2008 Nomad. Love the bike. Only issue I have now is I blow the headlight fuse if I kick on high beam. I raised tank and checked wiring and it all looks good . Headlight wiring looks ok too. So far it appears to be the switch...but I haven't attempted to replace switch as it appears to be a modual...

Has anyone added driving lights to a 1600? I have the turn signal/running lights conversion but I would like more light on the front like the Harleys run. Can't seem to determine if the charging system will support running lights and how much additional it will support. Anyone know?
1600Bagger is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the KawiForums - Kawasaki Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome