2008 ZX10R Fuel Pump Issue - KawiForums - Kawasaki Motorcycle Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 05-18-2017, 11:59 AM Thread Starter
Jr. Member
 
Join Date: May 2017
Posts: 3
 
2008 ZX10R Fuel Pump Issue

Hi people,

I have a 2008 ZX10R that has started having problems ever since my battery went flat over winter where basically the fuel pump won't prime, at first it was intermittent and now it won't prime what so ever.

So far I have:-

1. Replaced the battery with a brand new one and still, the fault persists.
2. Purchased a second-hand relay box from Ebay, fault still persists.
3. Taken the fuel pump apart and tested the motor directly to a 9v battery, pump tests ok every time.
4. Checked all fuses and they all seem to be as new.
5. Looked around switched and cables for corrosion, none found.

I am at a loss now as what to check next. Any suggestions would be a massive help, thanks in advance
Andy Hardie is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 05-20-2017, 01:09 PM
Jr. Member
 
Join Date: May 2017
Posts: 2
 
Put a multimeter on the fuel pump connecting plug and turn on the ignition, do you have power there?

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
splattt is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the KawiForums - Kawasaki Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome