Installed Banshee Air Horn in 14r today... - KawiForums - Kawasaki Motorcycle Forums
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 11-07-2012, 10:22 AM Thread Starter
Jr. Member
Join Date: Oct 2012
Location: Florida
Posts: 34
Installed Banshee Air Horn in 14r today...

Got Banshee horn kit..sending it back wont flash the lights on Ninja...mfg. won't stand behind it.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	photo (85).jpg
Views:	328
Size:	78.5 KB
ID:	52049  

Last edited by Ninjawarrior1244; 11-08-2012 at 06:29 PM.
Ninjawarrior1244 is offline  
Sponsored Links
post #2 of 3 (permalink) Old 11-15-2012, 08:31 PM
Join Date: Jul 2006
Location: Aurora, Nebraska, United States.
Posts: 287
Send a message via MSN to turbo_jb
turbo_jb is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 11-16-2012, 09:05 PM Thread Starter
Jr. Member
Join Date: Oct 2012
Location: Florida
Posts: 34
It flashes only one high beam...tried to use a jumper wire, it did not work.....held down the horn button 4-5 seconds and it blew the control unit. Had company on phone..they argued with me..wanted me to drive to Clearwater Florida so they could evaluate problem.. Had wiring specialist for all of Volusia county tell them the same thing on the phone....I just asked to send me another control unit...they wanted me to send the burnt unit back.

Sent it a new one today installed it...horns blow, single high beam flashes just like before....can't figure out how to flash both high beams...they want me to get a Kawasaki wiring diagram and send it to they have not done all the R&D they should have on various bikes yet.

Maybe got a bad control box don't know was very disappointed they wanted the bad one back before they would send a new unit. Didn't ride the bike for a week waiting on the new control unit to arrive, had both upper panels off waiting on this part.

I also removed stock horn and installed a Hella electric horn, 139 db , removed the larger red cover, made a wider bracket for it an installed it for more noise.

Pushing the horn button immediately sounds stock horn, 1 second later the air horn opens up, so both horns blow at the same time...and right high beam only flashes, if they are not on high beam when I blow the horn....

I use high beams in daytime for safety, so rarely are the low only on.......

Disappointed product does not work on my bike as it is advertised and no amount of professional expertise could get it to work.
Ninjawarrior1244 is offline  
Sponsored Links

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the KawiForums - Kawasaki Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome