Zx9 headlight issue : KawiForums.com Kawasaki Forums: Kawasaki motorcycle forums
» Sponsors





» Insurance
Go Back   KawiForums - Kawasaki Motorcycle Forums > Super Sport > ZX-7R & ZX-9R > ZX-9R
New User? Register - Forgot Password

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 11-22-2012, 11:31 PM   #1 (permalink)
Jr. Member
 
riderforlife's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 8
riderforlife has at least 10 rep points
Default Zx9 headlight issue

I have a 2003 zx9r the headlights went out and will not come back on. I have power to the high and low beam relays but no power to the harness for the headlights. The pin for the city light and the blinkers have power and thats it. All the fuses have power and the high beam indicator doesnt come on either I need help. I dont know where else to check for issue all light but head lights are working fine.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Motorcycle.com Free App
riderforlife is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 11-29-2012, 04:49 PM   #2 (permalink)
Intermediate Member
 
kilaman's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Albany, Georgia, United States.
Posts: 1,905
kilaman has at least 500 rep pointskilaman has at least 500 rep pointskilaman has at least 500 rep pointskilaman has at least 500 rep pointskilaman has at least 500 rep pointskilaman has at least 500 rep points
Send a message via Yahoo to kilaman
Default

headlight relay
__________________
12 ZX10R Guhl flash, SC Project exhaust, Carrozerria Wheels
01 ZX9R 998cc kit, Kent Cams, Ti Full Muzzy exhaust, OZ Racing Wheels, K&N filter, -1/+3 520 conv , +4 timing
01 GSXR750R two intake cams, PCIII, Quickshifter
01 KSF250 Mojave
kilaman is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2012, 08:55 AM   #3 (permalink)
Jr. Member
 
riderforlife's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 8
riderforlife has at least 10 rep points
Default

I replaced both relays I found in the front behind headlights but they are both out still and the high low indicator does not work either

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Motorcycle.com Free App
riderforlife is offline   Reply With Quote
Old 12-26-2012, 11:32 PM   #4 (permalink)
Intermediate Member
 
kilaman's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Albany, Georgia, United States.
Posts: 1,905
kilaman has at least 500 rep pointskilaman has at least 500 rep pointskilaman has at least 500 rep pointskilaman has at least 500 rep pointskilaman has at least 500 rep pointskilaman has at least 500 rep points
Send a message via Yahoo to kilaman
Default

bulbs?
__________________
12 ZX10R Guhl flash, SC Project exhaust, Carrozerria Wheels
01 ZX9R 998cc kit, Kent Cams, Ti Full Muzzy exhaust, OZ Racing Wheels, K&N filter, -1/+3 520 conv , +4 timing
01 GSXR750R two intake cams, PCIII, Quickshifter
01 KSF250 Mojave
kilaman is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2012, 10:24 AM   #5 (permalink)
Jr. Member
 
riderforlife's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 8
riderforlife has at least 10 rep points
Default

Replaced bulbs and fuse block still same issue did just notice the battery is not charging the tail lights went out well running and gauges stoped working any ideas?
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Motorcycle.com Free App
riderforlife is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2013, 04:37 PM   #6 (permalink)
Jr. Member
 
Join Date: Aug 2012
Location: Sunny SoCal
Posts: 2
ninjarick64 has at least 10 rep points
Default

I have a 2000 zx9r with the same headlight problem. replaced bulbs, relays, etc. finally, as a quick fix, I installed a toggle switch and wired it into the relay. Only have one setting. Not sure if it is high or low. Also, have to remember to kill light when I get off. Day time is the issue there several times I have forgotten to turn off light and battery went dead. a pair of jumper cables fit perfectly under thee seat. still, would like to have problem fixed so any help would be appreciated by both me and my battery.
ninjarick64 is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2013, 09:18 PM   #7 (permalink)
Jr. Member
 
riderforlife's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 8
riderforlife has at least 10 rep points
Default Re: Zx9 headlight issue

Turns out the stator is bad the resistor inside went bad causing the lights not to turn on until bike is running.along with the stator itself is not charging

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Motorcycle.com Free App
riderforlife is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2013, 09:36 PM   #8 (permalink)
Jr. Member
 
riderforlife's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 8
riderforlife has at least 10 rep points
Default Re: Zx9 headlight issue

Head lights are on and working great stator wires were ripped apart due to previous owner crashing bike. Rebuild it under way and going good

Sent from Motorcycle.com Free App
riderforlife is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -4. The time now is 10:13 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Motorcycle News, Videos and Reviews
Honda Grom Forum Harley Davidson Forum Honda 600RR Forum Kawasaki Forum Yamaha R6 Forum Yamaha FZ-09 Forum
1199 Panigale Forum Roadglide Forum Honda CBR1000 Forum Vulcan Forum Yamaha R1 Forum Yamaha R3 Forum
Ducati Monster Forum Harley Forums Honda CBR250R Forum ZX10R Forum Star Raider Forum Yamaha Viking Forum
Suzuki GSXR Forum V-Rod Forums Honda Shadow Forum Kawasaki Motorcycle Forum Star Warrior Forum KTM Duke 390 Forum
SV650 Forum BMW S1000RR Forum Honda Fury Forum Kawasaki Versys Forum Drag Racing Forum Ducati 899 Panigale Forum
Suzuki V-Strom BMW K1600 Triumph Forum Victory Forums Sportbikes BMW NineT Forum
Volusia Forum BMW F800 Forum Triumph 675 Forum MV Agusta Forum HD Street Forum Suzuki GW250 Forum
Yamaha Motorcycles Victory Gunner Forum Honda Vultus Forum HD LiveWire Forum Ninja H2 Forum Ducati Scrambler Forum Kawasaki Ninja 250SL Forum