Won't start when warm? - Page 2 - KawiForums - Kawasaki Motorcycle Forums
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #11 of 12 (permalink) Old 12-01-2012, 05:01 PM
Intermediate Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Colorado Springs, CO
Posts: 1,290
           
Garage
If it drops below 10.5 as you're cranking it over, you should get a new battery. It should sit at 12-12.5 when it's just been sitting for a few minutes.

Currently own:
05 Z750S
Have owned:
01 Volusia
Wrider is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12 of 12 (permalink) Old 12-04-2012, 12:39 AM
Lifetime Premium
 
jbreit's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Appleton, Wisconsin, United States.
Posts: 4,772
           
listen to Badassjake.....

if it starts/runs cold with little or no choke, its rich.
jbreit is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the KawiForums - Kawasaki Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome