Misfiring Problem - KawiForums - Kawasaki Motorcycle Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 04-06-2003, 01:40 AM Thread Starter
Jr. Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 2
 
Misfiring Problem

I have a year 2000 ZX6 J1 (Green) the problem I have is that the bike runs fine at high speed, but when riding slowly it starts to cough and splutter run on three cylinders etc. I have had new plugs fitted carbs ballanced air filter cleaned but its still the same any ideas?
tim37 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 04-06-2003, 03:00 AM
Intermediate Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: Arvada, Colorado, United States.
Posts: 1,662
        
Might want to have the idle speed screws drilled out, all set to the same amount of turns out, and then have the carbs rebalanced again afterwards. Should sure the troubles you are experiencing.

BC.


I didn't do it, I swear.
And even if I did, what makes you think I would admit it to you?
bladecutter is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the KawiForums - Kawasaki Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome