KZ 440 runs rough - KawiForums - Kawasaki Motorcycle Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 05-16-2018, 03:02 PM Thread Starter
Jr. Member
 
Join Date: May 2018
Posts: 4
 
KZ 440 runs rough

A friend just gave me his KZ 440 and I got it running but only with the choke 2/3 on. Any ideas? I couldn't find anything in the service manual? thanks, WB
wbabbit is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 05-16-2018, 03:40 PM
Intermediate Member
 
WildCard's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: SouthWest Missouri 2002 ZX-6R
Posts: 3,820
           
Did you clean the carb ? Sounds like its clogged up in there and not getting much fuel which is why it will run with the choke/enricher on.

"We guard our money with well armed men and our children
with "gun free zone" signs. That's the priorities of the
damned. " - WillBrink
WildCard is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the KawiForums - Kawasaki Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome