94 ninja zx600 starter solenoid just clicks tried everything - KawiForums - Kawasaki Motorcycle Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 06-11-2017, 02:48 AM Thread Starter
Jr. Member
 
94 zx600 rider's Avatar
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 3
 
94 ninja zx600 starter solenoid just clicks tried everything

Hey guys new here and hoping some of your knowledge you can pass on to me.

Ok so this is everything I've done
New battery
Replaced solenoid starter
Replaced cdi ignition box
Wire harness replaced looks ugly right now but everything is working blinkers lights etc
Cleaned terminals
Bought new starter
Replaced
New stator and regulator
Junction box is fine all fuses are working
Checked clutch only moves one way
Note I have part's bike for regulator, cdi ignition box and solenoid
Starter ran when installed with cover off spun on flywheel it does have a few teeth midly worn but not enough to think it needed replaced will take pics
But as soon as I put the clutch cover on it click again no noise from it like it's grinding
After I cleaned the carbs put a stigma jet kit in her an start replacing all the fairings have some extras of those as well including 97 rear tail fairing,air box an clean carbs for 97 came as a bulk buy
I'm honestly stumped and ive put a lot of blood sweat and tears and countless hours to this girl I have a lot of spare parts harness a frame no title etc if anyone is in need. I rode her for about a week then it rained (don't know if it matters because starter was shredded but any idea would be a HUGE HELP
Thanks guys you know all to we'll about the the itch to ride and I can't scratch it
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2017-06-10 23_1497163673891.32.29.jpg
Views:	27
Size:	140.0 KB
ID:	128818   Click image for larger version

Name:	1497149675848_1497163695335.jpg
Views:	29
Size:	46.6 KB
ID:	128826   Click image for larger version

Name:	20170524_231256~2_1497163719546.jpg
Views:	29
Size:	41.7 KB
ID:	128834  
94 zx600 rider is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 10-06-2017, 12:16 AM
Jr. Member
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 4
 
There is a relay also inside fuse box that will click when bad . Also I have bought a few bad starter solonoids for my 95 zx6e brand new and was no good. If you haven't already fixed this issue I know this thread is old but put your original one back on now and try it .
Cheefkeef89 is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 01-13-2018, 03:31 PM
Jr. Member
 
Join Date: Jan 2018
Location: Bristol
Posts: 19
 
Garage
this will sound dumb but check the clutch lever switch and sidestand switch.

when I rebuilt my ZZR600 98 I was pulling my hair out trying to fix a problem like what you're saying it suddenly dawned on me and I felt like such a moron after.
nauroticdax is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the KawiForums - Kawasaki Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome