Proton flush mount for 08 250r available - Page 3 - KawiForums - Kawasaki Motorcycle Forums
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #21 of 42 (permalink) Old 05-15-2009, 06:18 PM
Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 361
       
Just ordered mine

Couldn't get the ship4free code to work. It kept telling me that shipping wasn't applied to the order. Then when I paid for it, it was (of course)
brandonv is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #22 of 42 (permalink) Old 05-15-2009, 06:35 PM
Jr. Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 36
 
Quote:
Originally Posted by brandonv View Post
Just ordered mine

Couldn't get the ship4free code to work. It kept telling me that shipping wasn't applied to the order. Then when I paid for it, it was (of course)
nice man, those are nice flush mounts.. .i was thinkin about gettin me a set for my bike, but had already ordered so much from them hahahh... perhaps at a later time ill be gettin em....

yeah the coupon "ship4free" applies once you enter it... i thought the same thing as you did when i first entered it.... but it works

tell us how they work out for ya!
xpander37 is offline  
post #23 of 42 (permalink) Old 05-16-2009, 09:39 AM
Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 361
       
will do, im thinking about making a DIY if it isn't too simple.
brandonv is offline  
 
post #24 of 42 (permalink) Old 05-20-2009, 06:19 PM
Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 361
       
Props to fatbikez for the quick shipping, they came today.

...
anybody know how to install these things?

The directions are pretty simple, but I've got no idea how to reattach the flushmount's wires using the bullet connectors. Anybody know what I should do?
brandonv is offline  
post #25 of 42 (permalink) Old 05-20-2009, 07:13 PM
Intermediate Member
 
JBird's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Denver, Colorado
Posts: 1,104
           
Quote:
Originally Posted by brandonv View Post
Props to fatbikez for the quick shipping, they came today.

...
anybody know how to install these things?

The directions are pretty simple, but I've got no idea how to reattach the flushmount's wires using the bullet connectors. Anybody know what I should do?
Send them to me and I will show you

They just attach to the ends of the wire you spliced and them simply connect together when you push them in.
JBird is offline  
post #26 of 42 (permalink) Old 05-20-2009, 07:43 PM
Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 361
       
This is getting frustrating pretty quick. They're not connecting together no matter how much I push them in. I tried just putting them in and crimping the connector, but that didn't work either.

This is seriously cutting into my drinking time.
brandonv is offline  
post #27 of 42 (permalink) Old 05-20-2009, 08:02 PM
Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 361
       
My God...
I can't believe they work! I literally just plugged the ground wires together with the connector, then the yellow to the green wire (for the strobe). Went out and clipped them into the bike, turned on the blinker and, lo and behold, the light blinked!

Now I've just got to get them to stay in their connectors. I'm thinking electrical tape as I can't seem to crimp for shit.
brandonv is offline  
post #28 of 42 (permalink) Old 05-20-2009, 09:10 PM
Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 361
       
Ok, here are some photos from the install. The lights work great, but now the rear turn signals are just on steady when the signals are activated. WTF?

There are a few things about the product that sort of worry me. First of all the washers that came with it don't seem to be too useful. I couldn't even get one of the bolts to screw on to the new light with either of the washers in place.

Second, the instructions mention connecting the red wire to the running light wire on the bike. Obviously the Ninja doesn't have running lights on it's blinkers, so I just left the red wire unconnected. Think this might have something to do with the rear signals malfunctioning?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	P5200074.jpg
Views:	593
Size:	57.3 KB
ID:	22690   Click image for larger version

Name:	P5200076.jpg
Views:	342
Size:	44.0 KB
ID:	22691   Click image for larger version

Name:	P5200075.jpg
Views:	375
Size:	25.7 KB
ID:	22692  
brandonv is offline  
post #29 of 42 (permalink) Old 05-20-2009, 11:27 PM
Jr. Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 88
  
I just bought a 09 250R! well, im picking it up Friday and paying for it then, but i can't wait! it has some slight damage on one side and it's missing the front left signal, so i think this is a great chance to pick these up and give it a shot, they look sweet!
hokie11 is offline  
post #30 of 42 (permalink) Old 05-20-2009, 11:39 PM
Jr. Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 88
  
wow. just in the middle of ordering, it says out of stock.
hokie11 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the KawiForums - Kawasaki Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome