Clutch malfunction. - Page 4 - KawiForums - Kawasaki Motorcycle Forums
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #31 of 37 (permalink) Old 06-20-2013, 08:16 AM
Pursebully
 
Green's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Bumblefuq, NE
Posts: 36,635
           
Quote:
Originally Posted by FirstXRS View Post
I'll play good cop.

A lot of our knowledge comes from us reading many posts over many years, often on many different forums. I wouldn't be surprised if the cumulative knowledge base of this forum exceeds 500 years (taking into account each user's personal experience, and other forums/threads they have read).

We know what we're talking about; we've been around the block a few times. I started on the Ninja 500 as well, and am going on my fourth year riding. Four years accumulates quite a bit of knowledge, especially given my personality of having to know how things work and DIY stuff. At the same time, four years doesn't hold a candle to half the people here.

Not sure where I was going with this, but I'll finish by saying we're not trying to dupe or mislead you. There's another forum for that.
<<< 27 years

Quote:
Originally Posted by Monstermack View Post
none of my loads are large.
Quote:
Originally Posted by Monstermack View Post
well...correct me if I'm wrong...but his wife is Asian...maybe she thinks feeding a dog all this "bad food" is like grass feeding a cow.
Helps with the flavor.
Green is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #32 of 37 (permalink) Old 06-20-2013, 08:22 AM
Jr. Member
 
cskeller07's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Ohio
Posts: 78
     
I hear theyre just as stupid over at ex-500.com

http://www.ex-500.com/index.php/topi...html#msg197456

http://www.ex-500.com/index.php/topi...html#msg356643

http://www.ex-500.com/index.php/topi....html#msg32987

2013 Ninja 650 ABS Black
2002 Ninja 500- Gone bye bye
cskeller07 is offline  
post #33 of 37 (permalink) Old 08-06-2013, 04:38 PM Thread Starter
Jr. Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 21
 
My clutch works just fine btw. No slippage the entire 3k miles with the Royal Purple. It was exclusively my clutch cable.
MymaJyma is offline  
 
post #34 of 37 (permalink) Old 08-06-2013, 05:16 PM
Member
 
dstrbd1971's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 236
        
So because nothing bad happened "this time" means it's ok to run the wrong oil in your motorcycle? They make motorcycle specific oil for a reason. It's not rocket science.

Sent from Motorcycle.com App
dstrbd1971 is offline  
post #35 of 37 (permalink) Old 08-06-2013, 05:18 PM
Intermediate Member
 
Strider007's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Texas
Posts: 1,699
           
Garage
Quote:
Originally Posted by dstrbd1971 View Post
So because nothing bad happened "this time" means it's ok to run the wrong oil in your motorcycle? They make motorcycle specific oil for a reason. It's not rocket science.
Nope, it's crotch-rocket science!!!

2009 ZX-6R (65,695 miles and counting) | www.ZX6R.us | www.Seaton007.com

M4 GP Slip-on | ASV C5 Levers | Spiegler SS Brake Lines | SpeedoHealer | PureONE Filter
Custom FE | Custom Blue LED Lighting | K&N Air Filter | Vortex Sprockets -1/+2 | EK MVXZ Chain
Strider007 is offline  
post #36 of 37 (permalink) Old 08-06-2013, 05:22 PM
Pursebully
 
Green's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Bumblefuq, NE
Posts: 36,635
           
Quote:
Originally Posted by dstrbd1971 View Post
So because nothing bad happened "this time" means it's ok to run the wrong oil in your motorcycle? They make motorcycle specific oil for a reason. It's not rocket science.

Sent from Motorcycle.com App
I'm sure it happened (is happening), it's just not as noticeable because of the low power output.

Quote:
Originally Posted by Monstermack View Post
none of my loads are large.
Quote:
Originally Posted by Monstermack View Post
well...correct me if I'm wrong...but his wife is Asian...maybe she thinks feeding a dog all this "bad food" is like grass feeding a cow.
Helps with the flavor.
Green is offline  
post #37 of 37 (permalink) Old 01-24-2019, 03:36 PM
bpe
Member
 
bpe's Avatar
 
Join Date: Dec 2018
Location: Atlanta,GA
Posts: 212
   
Garage
Quote:
Originally Posted by MymaJyma View Post

One thing that is still mysterious is the rub mark on the clutch cover.

Did you ever get to the bottom line on this?

2006 EX500r
Purchased new in July 2006, 0 miles.
Miles as of January 2019 102,137 miles
bpe is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the KawiForums - Kawasaki Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome