2012 er6n issue - KawiForums - Kawasaki Motorcycle Forums
 1Likes
  • 1 Post By Antares
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 07-21-2019, 09:39 PM Thread Starter
Jr. Member
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 2
 
2012 er6n issue

I have a 2012 er6n its maintained very well. 20,000 miles all factory except for slip on. Riding for 10 min or so it dies oil light comes on and now fl light on when I try to start. It will run for 2s & die fl light on. Any ideas
Jumperj is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 07-29-2019, 07:31 PM
Jr. Member
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 7
   
Hey try to pull codes from the ECU by following this:


It's the exact same for the ER6, you can find the OBD connection under the rear seat and it will look similar to the one in the Video.
That will tell you where to start, if you can't get the codes for whatever reason I would start by checking cable connections to injectors making sure everything is plugged in.
If you still havent found the issue, it goes deeper, but if really is that bad there should be a code for it in the ECU.
GR rider likes this.
Antares is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the KawiForums - Kawasaki Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in













Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome