Kawasaki Motorcycle Forums banner

1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter #1
hello everyone. New guy here with an issue i hope you can help with or point me in the right direction. I am mechanically inclined but do cars for a living. Sunday was riding my girl like normal having a good old time. Start slowing down in traffic, drop to first gear and she dies as i come to a stop. Will not restart. fuel pump primes, she cranks but wont fire. Trailer her home.Start reading forums and checking a few things including kickstand switch, clutch switch, and for spark. While i have the tank off checking for spark (which there is). i notice it will only crank in neutral. It will not even attempt to in gear with the clutch pulled in and thats new. Before i put the tank back on and try again, Is there anything else i should check. Is there something common i should look at for this issue? This is my first kawi so any help would be appreciated.
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter #2
If anyone searches and finds this. My issue was the tip over sensor. Took it apart, took the wheel out, she fired right up
 

·
Registered
2008 Kawasaki zx6r ninja
Joined
·
26 Posts
If anyone searches and finds this. My issue was the tip over sensor. Took it apart, took the wheel out, she fired right up
Did it throw it a code for that?

Annoying little problem..

You took the wheel out ? You didn't do a bypass with a 100ohm resistor?

Thanks for the update and glad you're riding again !
 
1 - 3 of 3 Posts
Top