Kawasaki Motorcycle Forums banner

1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter #1
Hey guys new here and hoping some of your knowledge you can pass on to me.

Ok so this is everything I've done
New battery
Replaced solenoid starter
Replaced cdi ignition box
Wire harness replaced looks ugly right now but everything is working blinkers lights etc
Cleaned terminals
Bought new starter
Replaced
New stator and regulator
Junction box is fine all fuses are working
Checked clutch only moves one way
Note I have part's bike for regulator, cdi ignition box and solenoid
Starter ran when installed with cover off spun on flywheel it does have a few teeth midly worn but not enough to think it needed replaced will take pics
But as soon as I put the clutch cover on it click again no noise from it like it's grinding
After I cleaned the carbs put a stigma jet kit in her an start replacing all the fairings have some extras of those as well including 97 rear tail fairing,air box an clean carbs for 97 came as a bulk buy
I'm honestly stumped and ive put a lot of blood sweat and tears and countless hours to this girl I have a lot of spare parts harness a frame no title etc if anyone is in need. I rode her for about a week then it rained (don't know if it matters because starter was shredded but any idea would be a HUGE HELP
Thanks guys you know all to we'll about the the itch to ride and I can't scratch it
 

Attachments

·
Registered
Joined
·
4 Posts
There is a relay also inside fuse box that will click when bad . Also I have bought a few bad starter solonoids for my 95 zx6e brand new and was no good. If you haven't already fixed this issue I know this thread is old but put your original one back on now and try it .
 

·
Registered
Joined
·
19 Posts
this will sound dumb but check the clutch lever switch and sidestand switch.

when I rebuilt my ZZR600 98 I was pulling my hair out trying to fix a problem like what you're saying it suddenly dawned on me and I felt like such a moron after.
 
1 - 3 of 3 Posts
Top