Kawasaki Motorcycle Forums banner
1 - 12 of 12 Posts

· Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter · #1 ·
08 zx6r with Integrated Taillights.
Left signal works correctly.
Right signal when tapped in does not. It just stays on when I connect the wire and does not blink when i try to signal right.

Please help!!! Any advise will be appreciated.

Thanks
 

· Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Thank you for suggestion. Ive tried crossing all wiring to check but still no luck.

Someone suggested to check the flash relay for the right side?
Perhaps it is not working therefore it just stays on and not blink signalling right..

Does anybody agree?
 

· Premium Member
Joined
·
15,847 Posts
Thank you for suggestion. Ive tried crossing all wiring to check but still no luck.

Someone suggested to check the flash relay for the right side?
Perhaps it is not working therefore it just stays on and not blink signalling right..

Does anybody agree?
The flash relay is the same one for the left and right sides.
 

· The Indifference Engine
Joined
·
6,136 Posts
The flash relay is hooked up to the common ground for both turn signals. You likely tapped the right side into the brake light or running light, or didn't make a good connection.
 

· Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter · #11 ·
I am such a newb!!!!

Previous owner had splice his right signal lights and taped it with black tape but it was disconnected so when I tried to tap to the end wire there was no solid connection.

LOL. Sorry guys.

Appreciate all for helping me solve this.

Smoked integrated Tail lights is now working.
 
1 - 12 of 12 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top