Kawasaki Motorcycle Forums banner
1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Witam

Wczoraj mój rower nie odpalił (słaba bateria).
Chciałem dać iskrę z akumulatora samochodowego (też 12V) ale nie zadziałała (nie odpaliła).
Gorzej (przez 99% po próbie z akumulatorem samochodowym)
po przekręceniu kluczyka w stacyjce nie działają światła, kierunki, światło hamowania,
kontrolki na desce rozdzielczej od świateł nie gasną (zdjęcie) i moto nie odpala.

Czy ktoś z Was spotkał taką awarię? Bezpieczniki są ok (sprawdzone).
Proszę was o pomoc.
 

·
Registered
1992 ZX7J & 2017 z650
Joined
·
140 Posts
Hello

Yesterday my bike did not start (low battery).

I wanted to give a spark from the car battery (also 12V) but it did not work (it did not start).
Worse (by 99% after trying with a car battery) after turning the key in the ignition switch, the lights, directions, brake light do not work, the lights on the dashboard from the lights do not go out (photo) and the moto does not start.

Have any of you encountered such a failure? The fuses are ok (checked).

I am asking you for help.
The only odd thing I see in the video is the gas light flashing, but that doesn't explain the lights not working. Mostly posting this for the english translation.
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter · #3 ·
ok juz wszystko wiem, urwał się przewód od masy pod zbiornikiem. wystarczyło założyć nowe konektory do przewodów, przylutować i przykręcić.
 
1 - 3 of 3 Posts
Top