07 250 won't start - KawiForums - Kawasaki Motorcycle Forums
 1Likes
  • 1 Post By Kevinl7778
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 09-13-2019, 12:03 PM Thread Starter
Jr. Member
 
BigLouDog1's Avatar
 
Join Date: Aug 2019
Location: Philadelphia PA
Posts: 7
 
07 250 won't start

Hey all good morning, hoping to get some help getting my bike back on the road. Cleaned carbs, cleaned spark plugs, changed the oil and still nothing. Any one has any ideas??
BigLouDog1 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 09-13-2019, 01:13 PM
Jr. Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 87
   
When you say nothing, what is nothing. Does it turn over and not get spark, does it click and not turn over.

Need more input.....
Kevinl7778 is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 09-14-2019, 01:51 AM Thread Starter
Jr. Member
 
BigLouDog1's Avatar
 
Join Date: Aug 2019
Location: Philadelphia PA
Posts: 7
 
Hey fellas,so I took my bike out on Thursday and had a great time. Friday morning was going out again and Bike will try to turn over but seemed like I was out of gas but was not the case. So I pull out my carbs and give em a good cleaning, took out the spark plugs and gave them a good cleaning also. (maybe I left the petcock on for too long and engine over flooded with gas?! !?) So I changed the oil as well. After everything was done tried to fire up but still the same. Got me a bit stumped, any help is welcome fellas
BigLouDog1 is offline  
post #4 of 5 (permalink) Old 09-16-2019, 10:00 AM
Jr. Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 87
   
If its turning over but sounds like you have no fuel flow you can try a "SMALL" shot of starting fluid in the air intake to see if it is getting spark. If it does not try to start with that in there you need to looking into spark plugs, coils and ic ignitor.

K
Strider007 likes this.
Kevinl7778 is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 09-17-2019, 09:15 PM Thread Starter
Jr. Member
 
BigLouDog1's Avatar
 
Join Date: Aug 2019
Location: Philadelphia PA
Posts: 7
 
Update: checked spark and no spark on either side. Coils are good, ordered the ICU board on EBay now for the wait. Lol
BigLouDog1 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the KawiForums - Kawasaki Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome