Ticking noise - Page 2 - KawiForums - Kawasaki Motorcycle Forums
 2Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #11 of 11 (permalink) Old 09-06-2019, 12:04 AM
Jr. Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 194
  
Quote:
Originally Posted by logmaster View Post
Very likely the cam chain.

That was my first thought. If resetting or replacing the adjuster doesn't work, I'd recommend having a mechanic do the work. Unfortunately, getting at the cam chain is rather involved as it's rather deep in the engine.



While it is possible to get a manual cam chain adjuster, it's probably best not to make that a DIY as if you over or under do it there can be issues. And the instructions that I found when I wanted to do that were somewhat less than clear to me. On top of that, some of them can be tricky to get properly installed so that they don't back out.
pfranks is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the KawiForums - Kawasaki Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome