636 clocks on z750s - KawiForums - Kawasaki Motorcycle Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 06-26-2012, 11:35 AM Thread Starter
Jr. Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 9
 
636 clocks on z750s

Just finishing up my z750s streetfighter. I have fitted zx636 clocks and have an issue..

The speedometer only shows single figure speeds..... I swapped the clocks for some old zx6r G1 clocks I had lying around and the result is the same...

Do I need to swap some wires on the connector block(if so which ones)? or could it be a faulty speed sensor?

Bike was pretty sorry looking and neglected when I brought it..but this is it now:




this is how it looked when I brought it..


Thanks in advance
doomus is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the KawiForums - Kawasaki Motorcycle Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome